Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Zusters on Tour van start in v&v

Als onderdeel van de campagne ‘Trots op de zorg’ reisden de Zusters on Tour op eergisteren af naar verpleeghuis Vivent Mariaoord in Rosmalen om het personeel te verrassen. De voorstelling in Vivent Mariaoord was meteen de aftrap van deze ludieke theatershow.
 

 
Op iedere halteplaats presenteren twee 'pleegzusters' een ludieke theatershow met situaties die iedere verpleegkundige en verzorgende zal herkennen. Na de show laten de pleegzusters een Trots-op-de-zorg-koffer achter met beroepsinformatie, verdiepende projecten, expositiemogelijkheden en leuke spulletjes. Iedere verpleegkundige en verzorgende krijgt een persoonlijk cadeau, als dank voor wat ze iedere dag met zoveel inzet doen.
 
Hart onder de riem
Het ministerie van VWS heeft deze campagne gelanceerd om verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderenzorg een hart onder de riem te steken en hen meer zelfvertrouwen te geven. Behalve het Nationaal Museum Verpleging en Verzorging zijn V&VN Sting en Actiz actief bij de campagne betrokken.
 

Redactie TvV – Nienke Trommelen

Of registreer je om te kunnen reageren.