Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Winnaar Nursing sms-actie!

Ruim zevenhonderd mensen stuurden Nursing in één maand tijd een smsje, om kans te maken op gratis toegangskaarten voor het Nursing Event én een musicalarrangement. Niet een verpleegkundige, maar een kraamverzorgende won de hoofdprijs: Nicolette de Vroedt uit Zeist.
Winnaar Nursing sms-actie!


De hoofdprijs van de Nursing sms-actie bestond uit vier gratis toegangsbewijzen voor het Nursing Event , gratis kaarten voor de musical The Wiz om vervolgens lekker bij te kunnen komen met een hotelovernachting voor twee personen. Een dinerbon maakte het hele pakket compleet.
 
Verbaasd
Nicolette nam de prijzen verbaasd in ontvangst. ‘Ik doe nooit mee met zoiets. Maar nu dacht ‘wat heb ik te verliezen? 40 eurocent… Het kwam ook als een geschenk uit de hemel want op het moment gaat het allemaal wat minder thuis. Ik ben overspannen en mijn man heeft MS; we konden wel een verzetje gebruiken!’
 
Het feestweekend
‘Vrijdag zijn we ingecheckt in hotel NH, dat staat pal naast het Beatrixtheater. Mijn man is wat gaan rusten terwijl ik naar het Nursing Event ging om rond te neuzen en mijn prijzen in ontvangst te nemen. Leuk! ’s Avonds zijn we samen naar The Wiz geweest. Daar hebben we echt van genoten. De muziek, sfeer en een knallende finale met alle spelers op het podium. Wat een mooie stemmen en wat een fantastische artiesten…
 
Bedankt!
‘De volgende dag ben ik weer naar het Nursing Event getogen en een workshop over herkenning van kindermishandeling bijgewoond, erg confronterend. Maar wel goed. Het is belangrijk kindermishandeling te herkennen. De dinercheque hebben we nog even bewaard, heerlijk hoor. Bedankt Nursing!’
 Redactie Nursing – Sigrid Dekker

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.