Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gezondheidscheck in buurtsuper


EMMEN - Behalve voor aardappelen, wc-papier of brood kunnen klanten van Super de Boer in Emmen deze week ook voor een gezondheidscontrole bij hun supermarkt terecht.

De check duurt twintig minuten, kost 25 euro en bestaat uit drie delen. Het eerste deel is een schriftelijke vragenlijst. Bij het tweede deel neemt een arts of een verpleegkundige van KeurCompany een lichamelijk onderzoek af, waarbij onder meer de bloeddruk, het cholesterol- en het glucosegehalte worden gemeten. Na afloop krijgt de consument een advies en een 'gezondheidspas' mee.
 
Proef
KeurCompany werkte voorheen vooral voor het bedrijfsleven, maar richt zich de laatste tijd ook steeds meer op de particulier. Volgens een woordvoerster nam dat vorig jaar duidelijke vormen aan met het aanbod voor de griepprik. De gezondheidscheck bij de supermarkt is een proef, die na Emmen ook nog wordt gehouden in Dongen, Coevorden en Hendrik Ido Ambacht. In juni besluiten Super de Boer en de KeurCompany of zij het aanbod voortzetten. (ANP)

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.