Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verdachten mishandeling ambulancebroeders vrij

DOETINCHEM- Twee van de drie verdachten van de mishandeling van ambulancepersoneel in Doetinchem komen vrijdag vrij. De derde, een 31-jarige Doetinchemmer, blijft vastzitten, zo liet een woordvoerder van de politie vrijdag weten.  

Een groepje mannen versperde begin mei in de nacht van zaterdag op zondag een ambulance de doorgang. De auto was op weg naar een gewonde. Toen de mannen op de ambulance begonnen te beuken, sprak de chauffeur hen daarop aan. Hij kreeg een klap in zijn gezicht en de autosleutel werd uit de ambulance getrokken en weggegooid. De hulpverleners konden met een reservesleutel verder rijden.
Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.