Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige van het jaar: Janny Post

MAARSSEN – Wijkverpleegkundige Janny Post is door Nursing verkozen tot Verpleegkundige van het Jaar 2006. Tussen alle andere toppers in de Nursing Top 100 viel zij op door de unieke combinatie van een warme collega zijn, haar grote kennis die ze graag met anderen deelt en de contacten met beleidsmensen.
 
 

Janny Post (56) is blij verrast met haar prijs. ‘Het is een hele eer als je zo gewaardeerd wordt. En ik had het zeker niet verwacht.’ Janny is wijkverpleegkundige bij thuiszorginstelling Carinova in Deventer. Als een actieve duizendpoot heeft zij een aantal functies: zo is ze wond- en decubitusconsulent, verpleegkundige medisch-technisch handelen en lid van het consultteam palliatieve zorg. Janny hoopt de komende jaren nog bij Carinova te blijven werken. ‘Zolang ik nog gezond ben en het leuk vind wil ik het blijven doen, want het is toch een geweldig vak!’
 
Top 100 medaille
In het meinummer van Nursing een uitgebreid interview met Janny Post en met enkele andere toppers. Deze week ontvingen zij de Top 100 medaille. Ga naar www.nursing.nl/top100 en kijk eens hoe mooi die staat!
 


Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.