Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Waterlandziekenhuis wint Kroon op het Werk

PURMEREND - Het Waterlandziekenhuis in Purmerend heeft de Kroon op het Werkprijs 2006 ontvangen uit handen van staatssecretaris Van Hoof. De prijs bestaat uit een beeld van Theo Mackaay en een cheque van EUR 12.000,--.
 
 

Het ziekenhuis viel op door de wijze waarop leidinggevenden en medewerkers zelf de verantwoordelijkheid krijgen en nemen om het ziekteverlof zo laag mogelijk te houden. Het ziekenhuis heeft bovendien een voortrekkersrol bij reïntegratie-initiatieven en samenwerking in de omgeving.
 
Werkgeversprijs
De Kroon op het Werk is een jaarlijkse werkgeversprijs voor organisaties die op een opvallende wijze invulling geven aan hun preventie-, verzuim- en (re)integratiebeleid. Deze prijs wil daarmee een bijdrage leveren aan een betere positie van mensen met een arbeidshandicap. De prijs is een initiatief van de Commissie Het Werkend Perspectief en werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Dit jaar dongen 50 Nederlandse bedrijven mee naar deze prijs. Vanaf 2007 wordt de prijs uitgereikt door het Werkgeversforum Kroon op het Werk.
 

Aueteur: Nursing

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.