Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Groene Kruis verkoopt oranje rollators

HEERENVEEN  - Zelfs het Groene Kruis heeft zijn oog laten vallen op het naderende wereldkampioenschap voetbal. De verkoop- en uitleenorganisatie van onder meer loophulpmiddelen voor bejaarden verkoopt in haar drie Friese winkels knaloranje rollators en krukken.

Zo kunnen de fanatieke fans die minder ter been zijn toch hun liefde voor het Nederlands elftal uiten. Dat heeft een medewerkster van de Groene Kruis-winkel in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen woensdag gezegd.
 
Niet populair
De rollators lopen nog niet zo goed. Sterker nog, geen enkele bejaarde heeft een hippe oranje looprek aangeschaft. De krukken daarentegen vliegen over de toonbank. "We krijgen enthousiaste reacties, ze vinden het mooi", aldus een verkoopster van de winkel in Drachten.
 
SC Heerenveen
Volgens manager Ellen Meijer van de Friese Groene Kruis-winkels denken ze nu ook na over rollators en krukken in de kleuren van SC Heerenveen.
 

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.