Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Tuchtcollege plaatst uitspraken online

ZWOLLE - Het regionaal tuchtcollege in Zwolle heeft sinds kort een eigen website waarop het zijn uitspraken publiceert. Bezoekers kunnen alle (geanonimiseerde) uitspraken bekijken, afgezien van de vraag of er beroep tegen is aangetekend of niet.


Naast de uitspraken, is via een agenda ook te zien welke zaken het tuchtcollege binnenkort behandelt.Amsterdam

Zwolle is hiermee het tweede van de vijf regionale tuchtcolleges dat de uitspraken op internet beschikbaar stelt; enkele jaren geleden ging Amsterdam het college al voor. Verschillende partijen pleiten al lange tijd voor het online publiceren van alle uitspraken van alle regionale tuchtcolleges.Online

Het nieuwe online adres van het regionale tuchtcollege in Zwolle is www.tuchtcollege-gezondheidszorg.nl/zwolle.


 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.