Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleeghuis verzweeg problemen met Ossenaar

OSS - Verpleeghuis Vita Nova in Oss verzweeg tegenover de Inspectie van Gezondheidszorg (IGZ) de problemen die het had met de overleden kluizenaar die in het verpleegtehuis woonde. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De IGZ laat weten dat het op de hoogte had moeten zijn van de problemen, omdat Vita Nova al een jaar onder verscherpt toezicht staat van de IGZ. In het verleden hebben zich ook problemen voorgedaan in het verpleeghuis doordat ouderen er slecht verzorgd werden.
 
Instemming
De kluizenaar leidde met instemming van de instelling al tien jaar een teruggetrokken leven in het verpleeghuis, aldus het Algemeen Dagblad.
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.