Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige loopt Vierdaagse voor Kameroen

MAARSSEN - Willemijn van Langen (23) loopt van 18 tot en met 21 juli de Vierdaagse in Nijmegen. De wijkverpleegkundige van Thuiszorg Nijmegen-oost hoopt daarmee geld in te zamelen voor het Saint Elisabeth General Hospital Shishong in Kameroen.

Verpleegkundige loopt Vierdaagse voor Kameroen‘Het ziekenhuis, dat ongeveer 200 bedden telt, heeft verder zogenaamde out stations, dat zijn buitenposten in de bush. Ze zijn moeilijk bereikbaar en om dat te verbeteren zijn houten bruggen nodig. Ik heb beloofd hiervoor geld te sturen. We hebben nu al 1100 euro aan sponsorgeld opgehaald en hopen op meer, ook via Nursing.’

 

Loopverslag

In 2003 liep de toenmalige hbo-v verpleegkundige stage en was onder de indruk van het gebrek aan geld. Op deze manier hoopt Willemijn een bijdrage te kunnen leveren. Op de site van Nursing zal Willemijn verslag doen van de Vierdaagse, die ze samen met haar tweelingzus Ireen loopt. Wil je ook je collega sponsoren? Kijk dan eens op de site van de tweelingzussen Het fotoverslag op onze site kun je vanaf woensdagmiddag 19 juli om 12.00 uur vinden via onze homepage.

Naschrift redactie (19 juli 2006): doordat de Vierdaagse is afgelast, zullen we geen fotoverslag plaatsen.

 

Redactie Nursing - Margot Hamel

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.