Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Meld je aan voor de LEVV innovatieprijs

UTRECHT - Verpleegkundigen kunnen zich weer opgeven voor de Jan Bastiaanseprijs van het LEVV.

 
De LEVV Innovatieprijs, opgedragen aan Jan Bastiaanse, wordt jaarlijks uitgereikt aan een initiatief van verpleegkundigen of verzorgenden, dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van zorg. Het beste initiatief wordt beloond met een cheque ter waarde van € 2.500,-. De prijs wordt uitgereikt op donderdag 1 februari 2007 tijdens het LEVV Congres, dat dit jaar plaatsvindt in Den Haag.
 
Aanmelden
Om voor de prijs in aanmerking te komen, dient een inzending te voldoen aan een aantal criteria. Zomoet het afkomstig zijn van verpleegkundigen en/of verzorgenden, ingevoerd zijn in de dagelijkse beroepspraktijk en moet het natuurlijk vernieuwend en verrassend zijn.
 
Ga voor meer informatie naar de website van het LEVV. De inschrijving sluit op 1 november 2006.
 


Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.