Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

V&VN biedt verzekeringen werk en privé

MAARSSEN - V&VN Nederland (voorheen AVVV) gaat haar leden collectieve verzekeringen aanbieden tegen voordelige tarieven.
 
V&VN biedt verzekeringen werk en privé

 
De beroepsvereniging heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de VVAA, een financiële dienstverlener voor professionals en organisaties in de gezondheidszorg.
 
Producten en diensten
Speciaal voor leden van V&VN heeft VVAA een pakket met financiële producten en diensten samengesteld, bestaande uit beroepsmatige en privé-verzekeringen. Tevens biedt VVAA via de V&VN-website de leden van V&VN financiële tips en advies.
 
Privésituaties
Verpleegkundigen kunnen nu onder meer een aansprakelijkheidverzekering afsluiten die bijvoorbeeld dekking biedt bij hulpverlening in privésituaties. Maar ook auto-, en reisverzekeringen behoren tot de mogelijkheden. Dit alles tegen voordelige tarieven.
 
Voordeel
Communicatieadviseur Monique Verkerk: 'Als grote organisatie vinden we het belangrijk om onze leden voordeel te bieden en de mogelijkheid te geven zich collectief te verzekeren voor werk- en privé aangelegenheden.'
 
Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is op 1 augustus 2006 ontstaan uit een fusie van de AVVV met 15 beroepsverenigingen.
 

 

Redactie Nursing - Alexia Hageman

Of registreer je om te kunnen reageren.