Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Hagaziekenhuis opent online afsprakenbalie

DEN HAAG - Het HagaZiekenhuis in Den Haag biedt sinds deze week de mogelijkheid om via een internet een afspraak te maken. Het ziekenhuis verwacht zo onder meer de wachttijden te verkorten.

 

De nieuwe digitale service heeft betrekking op afspraken bij de specialismen Heelkunde, Kaakchirugie en KNO op locatie Sportlaan.

 
Kortere wachttijden
'De online afsprakenbalie biedt de patiënten aanzienlijke voordelen en zal tevens leiden tot kortere wachttijden aan de balies van de poliklinieken,' meldt het ziekenhuis in een persbericht.
 
Extra service
De normale manier van afspraken maken blijft gewoon bestaan, de online afsprakenbalie geldt als een extra service. Voor de digibeten verandert daarom niets, maar patiënten mét internet kunnen nu dag en nacht terecht voor een afspraak.
 
Procedure
De patiënt kan bij ‘afspraken online’ de mogelijkheid aan te geven met welke arts of specialisme hij een afspraak wil maken. Vervolgens krijgt de patiënt een overzicht van mogelijke data en tijden. De patiënt kan dan de gewenste dag en tijd aanklikken. Via e-mail krijgt de patiënt een bevestiging van de afspraak.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.