Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Topmodel steunt Rode Kruis

DEN HAAG - Topmodel Yfke Sturm gaat zich inzetten voor het Nederlandse Rode Kruis. Ze wil vanuit een persoonlijke betrokkenheid graag iets doen voor het goede doel.

 
Yfke Sturm zal haar eigen professionele activiteiten inzetten voor het Nederlandse Rode Kruis. Met haar hulp zal in de toekomst een fonds worden opgericht voor projecten met speciale aandacht voor kinderen.
 
Modeshow
Enkele plannen zijn: een door Yfke georganiseerde, speciale modeshow voor een Rode-Kruisproject in Ethiopië, voor kinderen die beide ouders hebben verloren als gevolg van HIV/Aids. Of een aparte, hippe kledinglijn waarbij een deel van de opbrengst gaat naar de slachtoffers van het conflict in DRC (Congo). Ten slotte bestaat een idee voor een fotoshoot waarbij de foto's worden geveild en de opbrengst gaat naar een project in Malawi om kindersterfte tegen te gaan.
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.