Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe site voor verzorgenden

Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) beschikt vanaf heden over een vernieuwde site.
Nieuwe site voor verzorgenden

De site tvvonline.nl is interactiever geworden. Bezoekers kunnen reageren op nieuwsberichten en filmpjes en foto's bekijken. Ook kun verzorgenden op de site vragen stellen aan deskundigen en zelf foto's insturen. Daarnaast is het mogelijk de laatste editie van TvV's e-mailnieuwsbrief te lezen, en lezersacties te bekijken die in het recente nummer van het blad TvV staan.
 
Navigatie
De nieuwe tvvonline.nl is losgekoppeld van nursing.nl. Adjunct-hoofdredacteur Ton Bakker: 'Het voordeel is dat je nu niet meer de kans loopt om te verdwalen op pagina's van nursing.nl, zoals op onze oude site nogal eens gebeurde. De navigatie is heel overzichtelijk.' 
 
Nieuwsbrief
Ook de gratis e-mail nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken, en verschijnt nu iedere week opdinsdag. Aanmelden kan via de button ‘Nieuwsbrief'.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.