Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Julie Morath spreekt op Anna Reynvaan Lezing

Julie Morath, chief operating officer aan de Children's Hospitals and Clinics in Minneapolis in de Verenigde Staten, zal op de Anna Reynvaan Lezing 2008 spreken over patiëntveiligheid.
Julie Morath spreekt op Anna Reynvaan Lezing


Deze tiende Anna Reynvaan Lezing wordt gehouden op woensdag 28 mei 2008 in de Nieuwe Kerk op de Dam in Amsterdam.
Morath is toonaangevend op het gebied van patiëntveiligheid. Haar ziekenhuis staat bekend als het 'veiligste' in de US. In het voorjaar van 2008 wordt ze benoemd tot lid van het Lucian Leape Institute for Patiënt Safety, een commissie op het gebied van patiëntveiligheid.

Prijzen
Verpleegkundigen kunnen nu hun projecten en artikelen insturen om kans te maken op de Anna Reynvaan Prijzen. Vernieuwende projecten voor betere directe patiëntenzorg maken kans op de Praktijkprijs, die ondersteund wordt door V&VN. Wetenschappelijke artikelen over onderzoek waarvan de resultaten bijdragen aan concrete verbeteringen van het verpleegkundig handelen, maken kans op de Wetenschapsprijs, ondersteund door het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.

Inzenden
Om mee te dingen naar de Praktijkprijs moet de inzending vóór 4 april 2008 binnen zijn bij het AMC. Inzending voor de Wetenschapsprijs moeten vóór 4 april 2008 binnen zijn, bij de Amsterdam School for Health Professions.Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.