Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Poederbrief voor Wilhelmina Kinderziekenhuis

De hoofdingang van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) was onlangs korte tijd dicht. Het ziekenhuis had een poederbrief ontvangen.
 
Poederbrief voor Wilhelmina Kinderziekenhuis

Volgens een woordvoeder van het WKZ heeft een personeelslid op een van de secretariaten de poederbrief geopend. Uit voorzorg werd de hoofdingang van het ziekenhuis afgesloten. Patiënten konden via een andere ingang naar binnen.

Ontvanger
Aan wie de brief, met een nog onbekend poeder, was geadresseerd, kan het ziekenhuis niet zeggen. De brief is voor nader onderzoek naar het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven gebracht.redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.