Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Hoofdredacteur Nursing verkiesbaar

Nursing-hoofdredacteur Yolanda Stil, staat in Noord-Holland verkiesbaar voor de PvdA. Ze is kandidaat voor de Provinciale Staten, die tijdens de verkiezingen van 7 maart worden samengesteld.

Yolanda Stil is met nummer veertien de hoogst geplaatste kandidaat uit Zaanstreek-Waterland voor deze partij. De verkiezingsuitslag van 22 november zou de PvdA in Noord-Holland twaalf zetels hebben opgeleverd. Plaats veertien op de kandidatenlijst is daarom zeker geen garantie voor een plaats in de fractie.
 
Gezondheidszorg
Yolanda Stil werd vooral geselecteerd op basis van haar kennis van de gezondheidszorg en haar rol binnen onderwijsorganisaties en Amnesty International. Zij heeft niet eerder functies binnen de politiek bekleed. Een mogelijke functie als statenlid zal zij combineren met haar werk voor Nursing en Tijdschrift voor Verzorgenden (TVV).
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.