Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

MCH gaat koken om verpleegkundigen te werven

Medisch Centrum Haaglanden gaat actief verpleegkundigen werven voor een baan bij het MCH. Daarvoor start de campagne ‘Tijd voor een ander recept?’

 
De campagne staat in het teken van ‘Koken met het MCH’. Verpleegkundigen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het MCH als nieuwe werkgever kunnen zich aanmelden om vrijblijvend samen met medewerkers van het MCH een kookcursus te volgen in Kookstudio ‘Koken-op-maat’ aan de Prinsegracht in Den Haag. De campagne ‘Tijd voor een ander recept?’ heeft naast een wervend ook een informerend karakter.
 
Informele sfeer
Kandidaten worden tijdens de kookcursus niet alleen geënthousiasmeerd voor het MCH maar zij maken ook informeel kennis met de nieuwe collega’s en sfeer op de afdeling. De huidige MCH-medewerkers krijgen op deze manier een ontspannen uitje aangeboden.
 
Serieus op zoek
Donderdag 5 april om 17.30 uur gaat de eerste ‘Koken met het MCH’ van start. Op de speciale website www.kokenmethetmch.nl kunnen gediplomeerd verpleegkundigen zich aanmelden. Belangrijk is dat ze BIG geregistreerd zijn en serieus op zoek naar een (nieuwe) baan in de zorg, ofwel ‘Tijd voor een ander recept?’
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.