Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ambulancebroeder overleden na aanrijding politie

Een ambulancemedewerker die vrijdagavond tijdens zijn werk door een politieauto was aangereden, is zondag aan zijn verwondingen overleden. Dat maakte de ambulancedienst zondag bekend.
Ambulancebroeder overleden na aanrijding politie

Op de vluchtstrook van de snelweg A1, ter hoogte van Hengelo, verleende de ambulanceverpleegkundige vrijdagavond bijstand aan een vrouw in een personenauto die onwel was geworden. Een politiewagen die ook hulp kwam verlenen, botste vlak voor de personenauto tegen een vrachtwagen en ramde daarna de auto op de vluchtstrook met daarin de ambulancebroeder en de bestuurster.

Zondagavond
De vrouw, twee politieagenten en de ziekenbroeder werden gewond naar een ziekenhuis vervoerd. De hulpverlener is daar zondagavond aan zijn verwondingen overleden. De vrouw en de politieagenten konden na behandeling het ziekenhuis verlaten.Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.