Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Tieners loungen in kinderziekenhuis

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht heeft een speciale loungeplek voor tieners ingericht.
Tieners loungen in kinderziekenhuis

Het WKZ, onderdeel van het UMC Utrecht, onderzocht onlangs wat jeugdige patiënten graag in een ziekenhuis zouden zien. Een eigen plek waar tieners kunnen kletsen en naar hun eigen muziek kunnen luisteren stond hoog op de zogenoemde verbetermeter.
 
Toetjes
Het ziekenhuis veranderde onlangs al de muurkleuren van de behandelkamers. Volgens de kinderen waren die veel te somber. Ook staan er inmiddels andere toetjes op het menu en mogen huisdieren de patiëntjes bezoeken.
 
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.