Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Tour voor verpleegkundigen van start

Verpleegkundigen in het hele land kunnen vanaf 30 mei hun kennis en vaardigheden laten bijspijkeren tijdens een praktijktour.

De praktijkbijeenkomsten zijn er speciaal voor professionals die geen tijd en geld hebben om zich regelmatig te laten bijscholen. De avonden, georganiseerd door Elsevier en enkele sponsoren, zijn gratis en beslaan ontwikkelingen op het gebied van productinnovaties, nieuwe technieken en behandelmethodes.
 
Decubitus en incontinentie
Thema's die aan bod komen zijn onder meer: geïnfecteerde en pijnlijke wonden, decubituspreventie, infectiepreventie bij urinesystemen, compressietherapie en incontinentiezorg.
 
Inschrijven
Verpleegkundigen kunnen tijdens de door hun gekozen avond maximaal drie workshops bijwonen, die op een praktische manier inspelen op de actualiteiten en ontwikkelingen op zorgvlak. De avonden tijdens de tour zijn gratis, maar inschrijven vooraf is wel nodig.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.