Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

VWS: Extra aandacht voor positie patiënt

Het kabinet geeft de komende jaren extra aandacht aan het verbeteren van de positie van patiënten.  

Dat staat in de beleidsbrief van het ministerie van VWS, die vandaag door de ministerraad is goedgekeurd.
 
Vernieuwing zorgaanbod
In de brief wordt ingegaan op de beleidsonderwerpen van VWS, die in de komende kabinetsperiode prioriteit krijgt. Het kabinet wil 'met volle kracht werken aan de vernieuwing van het zorgaanbod', aldus de beleidsbrief van minister Klink en staatssecretaris Bussemaker. De bewindslieden van VWS leggen het accent op: kwaliteitsverbetering in de zorg, positieversterking van patiënten en cliënten, van nazorg naar voorzorg (preventie), het bevorderen van vernieuwingen in de zorg en meer werkplezier voor werkers in de zorg.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.