Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Web-workouts tegen overgewicht

Het metabolisme verhogen is de enige duurzame oplossing om af te vallen en fit en gezond te blijven. Nu kun je in shape blijven met nieuwe web-workouts.
Web-workouts tegen overgewicht

De web-workouts zijn een belangrijk onderdeel van het metabolismeprogramma. Ga hiervoor naar de website van het nationaal gezondheidsplan. Iedereen kan, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, meedoen aan eenvoudig te volgen sportlessen op muziek van 10 á 15 minuten. Naast de web-workouts kan je er ook leefstijl cursussen volgen en gebruik maken van een voedingsdagboek.

Geen vervanging

De web-workouts zijn geen vervanging voor het reguliere sportcentrum. Het is een opstap naar het sportcentrum of een aanvulling. Je kan er basispassen leren, waardoor je gemakkelijker de stap naar het sportcentrum kan maken. Het is ook een ideale aanvulling,
bijvoorbeeld twee keer per week naar het sportcentrum en op twee andere dagen thuis nog twee workouts.

www.nationaalgezondheidsplan.nl

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.