Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Erasmus onderzoekt eenpersoonskamers

In het Erasmus MC staat tot 7 juli een proefopstelling van een eenpersoonskamer open voor alle geïnteresseerden. De proefopstelling maakt deel uit van het onderzoek van Erasmus MC naar de inrichting van verpleegafdelingen, meer specifiek de eenpersoonskamers.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom om de opstelling te bekijken en commentaar te leveren. Erasmus MC onderzoekt de inrichting van verpleegafdelingen om straks in de nieuwbouw goed doordachte keuzes te kunnen maken. De eerste resultaten van het onderzoek zullen dit najaar bekend worden gemaakt.
 
'Mock-up'
Daarnaast heeft het Erasmus MC een proefopstelling van haar eenpersoonskamer van de toekomst op het terrein geplaatst en ingericht. Deze proefopstelling, een zogenoemde 'mock-up', staat open voor alle geïnteresseerden. Alle bezoekers wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen.
 
De proefopstelling is een model op ware grootte en is te bezichtigen tot en met 7 juli 2007, elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 16.30 uur, of op afspraak. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail via nieuwbouw@erasmusmc.nl

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.