Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

'Goodiebag' voor zorgstarters

Als je binnenkort als starter begint met je eerste baan in de zorg, dan heeft ABVAKABO FNV een leuk cadeautje voor je klaarliggen.

 
ABVAKABO FNV wil dat zorgstarters 'zonder zorgen' kunnen beginnen aan hun eerste baan. Speciaal voor deze jonge lichting mbo- en hbo-ers heeft de bond een felicitatiepakket gemaakt, die vanaf medio juli persoonlijk aan de pas afgestudeerde zorgverlener wordt overhandigd.
 
Hebben?
De ‘goodiebag’ bestaat uit een tas met allerlei spulletjes en handige informatie. Wat er precies in zit, houdt de vakbond nog geheim. Vanaf 5 juni kun je de gratis tas aanvragen via www.zorgeloosstarten.nl.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.