Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Teken petitie CAO V&V en Thuiszorg

De ABVAKABO FNV roept verpleegkundigen en verzorgenden op om een petitie te tekenen voor een betere CAO.
Teken petitie CAO V&V en Thuiszorg

 
Half maart 2007 zijn de onderhandelingen gestart voor de cao VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). Drie maanden en negen onderhandelingsdagen verder wilden de werkgevers nog steeds vele verslechteringen doorvoeren en een onvoldoende loonsverhoging voor 2007 bieden.
 
Afgebroken
ABVAKABO FNV heeft op 6 juni de onderhandelingen afgebroken nadat duidelijk werd dat er geen zicht was op een goede cao. De vakbond roept nu zoveel mogelijk collega’s op in de strijd voor een goede cao. 'Maak duidelijk dat u het niet eens bent met de cao die werkgevers willen. Een cao met behoorlijk wat verslechteringen en nauwelijks verbeteringen. Help ons en laat ook uw collega’s de petitie ondertekenen. Kijk zelf maar hoe u dat binnen uw instelling het beste kunt doen. U kunt collega’s persoonlijk benaderen, maar u kunt de petitie ook onder collega’s doorgeven of op het prikbord hangen.'
 
 
Lees ook:

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.