Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde

Wil jij meer weten over waar een verpleegkundige mee geconfronteerd wordt op de afdeling Spoedeisende Hulp? Dit complete leerboek behandelt al deze onderwerpen.
Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde

De tweede, geactualiseerde druk van 'Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde' bevat zes hoofdstukken meer dan de eerste druk en houdt rekening met de recente internationale richtlijnen.

De spoedeisendehulpverpleegkunde maakte de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling door. Hierdoor ontstond een groeiende behoefte aan een eigen 'Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde', dat in 2002 zijn weg vond naar alle opleidingen en afdelingen Spoedeisende Hulp. Het 'Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde' richt zich zowel op de verpleegkundige die een opleiding voor spoedeisende hulp volgt, als op de ervaren verpleegkundige die zijn of haar kennis wil uitbreiden. Alle onderwerpen waarmee een verpleegkundige op de afdeling Spoedeisende Hulp wordt geconfronteerd, komen aan de orde. Hierbij ligt het accent op verpleegkundig beoordelen en handelen náást en in het verlengde van het medisch handelen. Men richt zich op afgeronde, zelfstandige specialistische diagnostiek en behandeling, met als doel zo vroeg mogelijke stabilisering van complexe problematiek.

Evenals de eerste druk deed, levert de tweede druk van 'Leerboek Spoedeisende Hulp Verpleegkunde' een bijdrage aan de kwaliteit van de opleidingen, de patëntenzorg en de samenwerking tussen verpleegkundigen en artsen op de afdelingen Spoedeisende Hulp.

Bestellen? Klik hier

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.