Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wilders niet welkom in Haags verpleeghuis

PVV-leider Geert Wilders is niet welkom in de Haagse verpleeg- en verzorgingshuizen van de Stichting Florence om daar stage te lopen.


De politicus zou er woensdag stage lopen voor een uitzending van het programma Een Vandaag, maar de directie wil niets meer met hem te maken hebben na zijn pleidooi voor een verbod op de Koran. De directie van de Stichting Florence zegt de opnamen met Wilders te weigeren ‘uit respect voor de vele islamitische bewoners en en medewerkers van haar tehuizen’. Die zouden het volgens de directie niet op prijs stellen door Geert Wilders te worden geïnterviewd.
 
Schande
Ook enkele bewoners van aanleunwoningen lieten weten niet met Wilders te willen praten. Het Kamerlid betreurt het dat de stage niet door kan gaan. ‘Het is schande dat de Stichting Florence roet in het eten heeft gegooid. Die bewijst zijn bewoners daarmee geen dienst’, aldus Wilders.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.