Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Been- en rugpijn: neurostimulatie helpt beter

Neurostimulatie helpt beter tegen been- en rugpijn dan de normale behandeling. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek.
 

Neurostimulatie
Het gaat om been- en rugpijn die overblijft na een rugoperatie. Naar schatting hebben 37.000 Nederlanders hier last van. Bij neurostimulatie wordt een apparaatje ingebouwd dat elektrische pulsen afgeeft die de pijn tegengaan. De Neurostimulatie helpt beter tegen been- en rugpijn dan de normale behandeling, blijkt uit het onderzoek dat is gepresenteerd op de website van het internationale tijdschrift PAIN. De normale behandeling bestaat uit het toedienen van pijnstillers, fysiotherapie, psychotherapie en chiropractie.
 
 
Gerelateerd:

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.