Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Inzending LEVV Innovatieprijs bijna gesloten

Aanmelden voor de LEVV Innovatieprijs kan nog tot en met 15 februari 2008.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een initiatief van verpleegkundigen of verzorgenden dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van de zorg. Dankzij een forse bijdrage van de Stichting Fonds voor Verpleegkundigen kan het LEVV dit jaar tienduizend euro uitloven voor de beste inzending. De prijs wordt uitgereikt op 7 mei 2008.
 
Beroepspraktijk
Een van de criteria is dat het initiatief is ingevoerd in de dagelijkse beroepspraktijk en tot duidelijke resultaten heeft geleid. Op de site van het LEVV staan de overige criteria voor inzending vermeld.
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.