Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Zorgmedewerkers strijden om titel Mooi Mens

Wie nog een collega wil opgeven voor de IZZ Mooi Mens-verkiezing, kan dat deze week nog doen. Daarna wordt de 'mooiste' zorgmedewerker van het jaar gekozen door verzekeraar IZZ.

De verkiezing is voor iedereen die in de zorg werkt en bijzonder is door de manier waarop ze het werk invult. Een mooi initiatief is dit jaar waar de verkiezing om draait. Verpleegkundigen die door hun idee de zorgverlening mooier, makkelijker of beter hebben gemaakt, maken dan ook kans op de benoeming tot Mooi Mens 2008.
 
Uitreiking
Nominaties kunnen via de site van IZZ worden gedaan. Heel Nederland zal vervolgens stemmen op haar favorieten en vervolgens kiest een jury (onder voorzitterschap van CNV Publieke Zaak-bestuurder Lizelotte Smits) de drie kandidaten voor de finale. Op 11 december vindt de uitreiking plaats door BN'er Lucille Werner.
 
Zonnetje
IZZ heeft de prijs in het leven geroepen om mooie verhalen uit de zorg wat meer onder de aandacht van anderen te brengen en bijzondere zorgverleners eens in het zonnetje te zetten.
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.