Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Klachten over sexy nurses

Een kalender met sexy verpleegkundigen is aanleiding voor een stroom van klachten bij de Britse Nursing & Midwifery Councel (NMC).
Klachten over sexy nurses

Volgens de NMC kan alleen actie ondernomen worden als de vrouwen op de kalender inderdaad verpleegkundigen zijn. De gedragscode schrijft namelijk voor dat van verpleegkundigen verwacht wordt dat ze de goede reputatie van hun beroep te allen tijde zullen beschermen. Zijn de vrouwen op de kalender inderdaad verpleegkundigen zijn dan kan, volgens die gedragsregel, hun geschiktheid als verpleegkundige wel eens op de tocht komen te staan.

Nursing weet sexy broeders wel te waarderen en bracht al eens de Stoere Broeder Kalender uit.

Nursingtimes.net

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  Rinda

  Heey Bart niks mafs aan hoor, ikheb niks tegen een sexy nurses kalendar mits deze sexueel getint is, daar ben ik opten omdat dat uiteindelijk de beroepsgroep schaad en de persoon zelf ook, zoals het plaatje laat zien, die neem je als verpleegkundige toch niet serieus meer dan!?!?

 • no-profile-image

  Bart

  Maffe britten..

  Van mij mag er voor volgend jaar nog een 'sexy nurse' kalender komen! Dan hebben de mannen in de zorg ook wat te kijken. :-). Als tegenhanger van de kalender van vorig jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.