Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Sint Franciscus Gasthuis heeft allerbeste website

Het Sint Franciscus Gasthuis heeft de beste website van alle Nederlandse ziekenhuizen. Dit blijkt uit het onderzoek Webmonitor 2008 van InterCity Consultancy, adviesbureau voor communicatie en internet.
Sint Franciscus Gasthuis heeft allerbeste website

Het Sint Franciscus Gasthuis is erg trots op de eerste plaats. Vorig jaar eindigde het ziekenhuis op een gedeelde derde plaats na onderzoek van InterCity Consultancy. De duidelijke doelgroepindeling, aparte kinderwebsite, babycam en online aanmeldformulieren voor voorlichtingsbijeenkomsten, zijn onderdelen waarop de website hoog scoort.
 
Gebruiksvriendelijke website
De afgelopen maanden is hard gewerkt om de website nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken. Tevens heeft de startpagina een opfrisbeurt gekregen. Bij alle verbeteringen die het ziekenhuis op zijn website doorvoert, wordt gedacht vanuit de patiënt. De verbeteringen zijn onder andere tot stand gekomen door medewerking van de Cliëntenraad, die de gemeenschappelijke belangen van de patiënten behartigt.
 
Algemene en academische ziekenhuizen
InterCity Consultancy, adviesbureau voor communicatie en internet, heeft in oktober 2007 een webmonitor ontwikkeld waarin alle algemene en academische ziekenhuizen in Nederland worden beoordeeld op hun internetontwikkelingen en met name de digitale dienstverlening.
 
Door: redactie Nursing
 
 

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.