Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Digitale gastenboek VUmc succesvol

In het nieuwe online gastenboek van het VUmc worden medewerkers van verschillende afdelingen door de patiënten gecomplimenteerd om hun deskundigheid en betrokkenheid. 

 
Tip van een verpleegkundige
Er worden ook tips achtergelaten. Zo schrijft een partner van een patiënt over het nu van het bijhouden van een dagboek tijdens de opname. haar echtgenoot kon zich door een hersenbloeding niks herinneren van zijn verblijf in het VUmc. Op advies van de verpleegkundige heeft het dagboek geholpen bij het herstel en de verwerking.
 
Klachten
Bestuursvoorzitter Elmer Mulder: 'We vinden het belangrijk om van patiënten en bezoekers hun mening te horen. Daar leren we van.' Wel moet opgemerkt worden dat er binnen het gastenboek geen plaats is voor klachten. Die kunnen worden ingediend bij de balie patiëntenvoorlichting.
 
 
Lees ook:

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.