Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

E-learningmodule 'Pijn bij kanker' beschikbaar

Verpleegkundigen kunnen vanaf vandaag de e-learningmodule over de nieuwe richtlijn 'Pijn bij kanker' volgen.
E-learningmodule 'Pijn bij kanker' beschikbaar

De nascholing over de richtlijn ‘Diagnostiek en behandeling van pijn bij patiënten met kanker’ is multidisciplinair. De module beschrijft de casus van een oncologiepatiënt, aangevuld met de evidence based medische en verpleegkundige zorg, op basis van de richtlijn. Verpleegkundigen en artsen kunnen de module gratis volgen via internet, na registratie en vermelding van BIG-registratienummer.

Pilot
De e-learningmodule is onderdeel van een pilot van artsenblad Medisch Contact en Nursing, om meer aandacht te vragen voor de signalering en behandeling van pijn bij patiënten met kanker. In het februarinummer van Nursing is naar aanleiding van de pilot een artikel verschenen over pijnbeleid in de thuiszorg. De webtv-uitzending over pijn bij kanker en de video-interviews met Erik van Muilekom en andere deskundigen zijn ook nog steeds te bekijken.

Keurmerk
V&VN Oncologie heeft een kwaliteitskeurmerk verleent aan de pilot.


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.