Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Laatste kans: win mooie dokter McDreamy!

Geef je favoriete collega nu op voor de Nursing top 100 en maak kans op Grey's Anatomy dr. McDreamy, levensgroot boven je bed of in de teamkamer van je instelling. 
Laatste kans: win mooie dokter McDreamy!

Dr. Shepherd heeft zijn diensten voor Nursing bewezen en zoekt een nieuw thuis.
 
Dokter McDreamy
De honderd aanmelders krijgen allemaal al een Stoere Broederkalender cadeau, maar wie wil dr McDreamy er niet bij? Misschien heb je hem al eerder bij Nursing zien ronddolen, bijvoorbeeld tijdens het Nursing Event. Veel collega’s gingen al met de dokter op de foto. We hebben sindsdien meer dan eens verzoeken gehad van mensen die hem dolgraag zouden willen hebben. Dit is je kans. Geef je favoriete collega vandaag nog op voor een plekje in de Nursing top 100 en win die dokter!
 
Verpleegkundige van het Jaar
Wie weet wordt de collega die je opgeeft ook wel de Verpleegkundige van het Jaar 2008. En ook die prijs is niet mis. Een privékok staat in de startblokken om een meergangen superdiner te bereiden voor de winnaar en zijn of haar tien beste vrienden. Misschien mag je zelf wel aanschuiven. Waar wacht je nog op? Inschrijven kan nog tot en met 25 maart. Ga direct naar het aanmeldingsformulier.
 


Redactie Nursing – Alexia Hageman

Of registreer je om te kunnen reageren.