Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Met Nursing gratis naar CORPUS

De Verpleegkundige van het Jaar krijgt een super lekkere prijs en de andere twee genomineerden winnen gratis kaarten voor dé nieuwste attractie CORPUS in Oegstgeest.
 
 
Met Nursing gratis naar CORPUS

Je hebt nog maar één week de tijd om je favoriete collega aan te melden voor de Nursing Top 100. Dus grijp die kans en ga vandaag nog naar het aanmeldingsformulier!
 
Het is de vierde keer dat Nursing op 12 mei, de Dag van de Verpleging, de Verpleegkundige van het Jaar benoemt. Voorgaande jaren was het een groot succes. Iedere verpleegkundige op de lijst krijgt een heuse medaille. En deze keer mag de winnaar van de Topverkiezing tien vrienden uitnodigen voor een Topdiner bij hem/haar thuis. Een Topkok stelt het menu samen en kookt met verve een Topdiner.
 
Kokende verpleegkundige
Bijzonder aan deze Vlaamse kok is dat hij ook verpleegkundige is op de SEH. De redactie van Nursing mocht voorproeven in België. En dat was ook weer top! Meld je collega dus snel aan en misschien schuif je straks ook aan! Bovendien iedere collega die iemand aanmeldt, ontvangt zelf een Stoere Broederkalender.
 
Lees de reacties van enkele genomineerden:
 
 

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.