Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing komt met special Zorg voor Beter

In samenwerking met TvV en Zorgvisie heeft Nursing de special Zorg voor Beter uitgebracht.
Nursing komt met special Zorg voor Beter

 

TvV is het Tijdschrift voor Verzorgenden en Zorgvisie is een vaktitel voor managers en bestuurders in de zorg. Het combinummer staat boordevol  achtergrondinformatie en nieuws over alle Zorg voor Beter-innovaties en -verbeteringen in de zorg.

 

Het programma

Met het programma Zorg voor Beter wordt hard gewerkt om de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurende geestelijke gezondheidszorg te verbeteren. Doel is een kwalitatief betere, efficiënte en duurzame zorg met tevreden cliënten. Door te leren en te profiteren van bestaande ervaringen en kennis, het creëren van meer samenhang en een betere aansluiting op andere zorgsectoren. En door het slimmer en beter organiseren van het werk.

Zorg voor Beter is een initiatief van het ministerie van VWS, in samenspraak met de brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliëntenorganisaties onder regie van ZonMW.

 

 

Ga naar het dossier Zorg voor Beter op nursing.nl

Ga naar het dossier Zorg voor Beter op zorgvisie.nl

Redactie Nursing - Alexia Hageman

Of registreer je om te kunnen reageren.