Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe voorzitter LEVV

Met ingang van 17 april 2008 zal de voorzitter van het LEVV, Jacqueline Le Grand-van den Bogaard, haar functie overdragen aan Dr. Rolf de Folter.

Jacqueline Le Grand-van den Bogaard trad in 2000 aan als voorzitter van het toenmalige LCVV. Zij heeft aan de wieg gestaan aan het ontstaan van het huidige Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV) in 2003. Tijdens haar voorzitterschap werkte zij aan de positionering van het LEVV in de zorg. Zij heeft hierdoor bijgedragen aan samenwerkingsverbanden met beroepsorganisaties, kennisorganisaties en andere organisaties in de gezondheidszorg. Le Grand-van den Bogaard is van huis uit verpleegkundige.
 
Positionering
Volgens Le Grand-van den Bogaard is het nu tijd dat het LEVV een nieuwe fase ingaat van bredere strategische positionering. Rolf de Folter heeft expertise op het gebied van het begeleiden van veranderprocessen. De Folter is econoom, jurist en filosoof en heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg.
 
LEVV Innovatieprijs

Tijdens de uitreiking van de LEVV Innovatieprijs op woensdag 7 mei zal het officiële afscheid van Jacqueline Le Grand-van den Bogaard plaatsvinden en is er gelegenheid kennis te maken met de nieuwe voorzitter.
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.