Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Stem op je favoriete verpleegkundige

Nursing heeft drie verpleegkundigen uit de top 100 genomineerd voor de titel Verpleegkundige van het Jaar 2008. Bekijk de videofilmpjes en stem dan direct op je favoriet.
Stem op je favoriete verpleegkundige

 
Zoals ieder jaar was het voor de redactie weer een pittige opgave om drie verpleegkundigen uit de Nursing top 100 te selecteren die in aanmerking kwamen voor de titel van Verpleegkundige van het Jaar. Veel verpleegkundigen uit de lijst voldeden aan de selectiecriteria. De criteria waren onder meer: het uitdragen van vakinhoudelijke kennis en ervaring, inzet, bejegening van patiënten, patiënttevredenheid en collegialiteit.
 
Waarom genomineerd?
De geselecteerde verpleegkundigen beschikten over een combinatie van factoren die maken dat juist zij de titel Verpleegkundige van het Jaar verdienen.
Petra Regtvoort blonk uit in haar doorzettingsvermogen en bejegening naar patiënten toe en haar grote kennis over pijnbestrijding. Daarnaast is ze de steun en toeverlaat van vele collega’s.
Peter Willemsen is naast een voortreffelijke collega, zeer begaan met zijn jonge patiëntjes en hun ouders, steunt collega’s en houdt hun kennis op peil door diverse scholingen te geven.
Joke Kloosterboer viel op door haar inzet als gevierd verpleegkundige in verschillende werkgroepen op de afdeling Obstetrie en Gynaecologie. Ze is zeer begaan met de zorg aan zwangere vrouwen en een bron van kennis voor collega’s.
 
Stem direct!
Bekijk de videofilmpjes van de drie verpleegkundigen. En stem daarna op de verpleegkundige die je het leukste, interessantste en/of meest sympathiek vindt. Je kunt stemmen tot en met 14 april 2008. Ga hiervoor naar de homepage. De winnaar wordt op de Dag van de Verpleging (12 mei) bekend gemaakt.
 


Redactie Nursing – Alexia Hageman

Of registreer je om te kunnen reageren.