Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

V&VN verkiest Parels van de Zorg

Namens beroepsvereniging V&VN zijn drie verpleegkundigen en verzorgenden benoemd tot Parels in de Zorg.

 
Belinda Wenink (Sint Jacob, Amsterdam), Jessica van Mil (Sophia Revalidatie, Den Haag) en Hans van Dijk (Symfora Groep, Amersfoort) kregen de titel toebedeeld en wonnen ook een parelcollier ter waarde van 99 euro. Zij waren door collega's aangemeld en door V&VN willekeurig uit de inzendingen getrokken.
 
In het zonnetje
Het is de eerste keer dat V&VN deze actie heeft gehouden. 'We vonden het als beroepsvereniging belangrijk om verpleegkundigen en verzorgenden op de Dag van de Verpleging in het zonnetje te zetten', zegt Monique Verkerk van V&VN. 'Er zijn meer van dit soort acties, maar ook wij willen graag laten zien dat verpleegkundigen en verzorgenden echte parels zijn.'
 
Uitblinken
De verpleegkundigen en verzorgenden zijn opgegeven door collega's omdat zij hen onmisbaar vonden voor hun instelling en uitblinken in hun vak.
 

Brenda Kluijver - Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.