Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

VUmc organiseert Oranje voetbalfeest

VU medisch centrum organiseert maandagavond 9 juni voor patiënten, bezoekers en medewerkers een Oranje-happening.
VUmc organiseert Oranje voetbalfeest

In de 'oranje foyer 'van het VUmc staan grote schermen opgesteld. Er is een gratis voetbalmaaltijd en er zijn VUmc-voetbaldeskundigen die hun visie op de wedstrijd geven. Zoals de traumachirurg die de diagnostiek en behandeling van Ajax-spelers doet.
 
Petje op petje af
Er worden live oranje liederen vertolkt door de ex-VUmc’er en AZ’er Ruud Bos. Het publiek neemt deel aan de quiz ‘petje op petje af.’ Spreekstalmeester is hoogleraar sociale geneeskunde en voormalig gymleraar Willem van Mechelen. Hij is deskundig op het gebied van bewegen en het gezondheidskundig probleem ‘overgewicht’. 
 
Patiënten
Volgrens verpleegkundig hoofd Ronald Gabel 'gonst het al op de afdeling'. 'Veel patiënten gaan maandag naar de wedstrijd kijken. Het is natuurlijk ook een welkom verzetje als je hier opgenomen bent. Zo maken we er met z’n allen een groot feest van.'
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.