Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

10.000 euro voor beste zorgidee

Heb jij het ‘Beste Zorgidee van Nederland’? Dan maak je kans op 10.000 euro als je je vernieuwende idee voor 1 oktober opstuurt naar www.hetbestezorgidee.nl

Het idee moet een bijdrage leveren aan de kwaliteit, de productiviteit en de toegankelijkheid van de zorgsector.  Alle plannen worden beoordeeld op een aantal criteria: is het toepasbaar in Nederlandse zorginstellingen, is het eenvoudig en praktisch uitvoerbaar? Vervolgens wordt onderzocht tegen welke kosten en op welke termijn het idee kan worden gerealiseerd. En hoeveel mensen er van kunnen profiteren.
 
Innovatief
De zoektocht naar vernieuwende ideeën is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ. ‘Om de zorg te verbeteren en vooral betaalbaar te houden is het voor de zorgsector nodig om constant innovatief te blijven’, vindt Erno Kleijnenberg, directievoorzitter van ONVZ. ‘Er wordt zoveel gediscussieerd over stelsels, prijzen, marktwerking en administratie vanuit de overheid, dat het nu tijd is dat de markt zelf meedenkt.’
 
Verzekeraar
De verzekeraar gaat degene met het beste idee een bedrag van 10.000 euro uitreiken. Ideeën kunnen tot 1 oktober worden ingediend via www.hetbestezorgidee.nl. Er zijn inmiddels 103 inzendingen binnen, zo laat de zorgverzekeraar weten. Half oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.
 
Door: redactie Nursing
hetbestezorgidee.nl

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.