Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige bekent moord op radio

Een verpleegkundige, die zeven jaar geleden haar ex-vriend zou hebben vermoord, is na een bekentenis op de radio aangehouden door de politie.
Verpleegkundige bekent moord op radio

De 30-jarige verpleegster uit Phoenix, Arizona deed haar bekentenis op 3 november 2006 bij talkshowpresentator Tom Leykis.
 
Recht in het hart
Ze vertelde haar ex-vriend vermoord te hebben, omdat hij weigerde alimentatie voor hun kind te betalen. ‘Ik schoot hem met zijn eigen 9 mm recht in het hart. Ik ben verpleegkundige dus wist precies waar ik moest raken’, zo zei ze tijdens de uitzending. Ze was nog niet gepakt, omdat ze tegen de politie had gezegd dat de man zelfmoord had gepleegd.
 
Bewijs
Omdat het nummer van haar mobiele telefoon bekend was bij de radioshow, kon de politie de vrouw achterhalen. Toch duurde het nog twee jaar om het bewijs tegen de verpleegkundige sluitend te krijgen. Ze had namelijk een dag na de bewuste radioshow aangifte gedaan dat haar mobieltje was gestolen. Achteraf bleek de aangifte vals te zijn.
 
Ontkennen
De officier van justitie zal beslissen of de vrouw alsnog zal worden aangeklaagd voor moord. Tot die tijd zal ze op vrije voeten blijven. De vrouw blijft ontkennen dat ze haar ex-vriend heeft vermoord. Wel heeft ze toegegeven naar de radioshow gebeld te hebben.
 
 
Door: redactie Nursing
Radiowereld.nl

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.