Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuw tv-programma over de zorg

Een nieuw televisieprogramma van RTL-7 gaat handige ICT-toepassingen in de zorg belichten. Zo komen onder andere beeldluistersystemen op afstand aan bod, maar ook e-learning.

Het programma start op 21 september en heet Moderne Zorg. De wekelijkse serie is gericht op de hele gezondheidszorg, zowel de care als de cure. Het programma is elke zondagochtend om 10.00 uur te zien.
 
Douche-wc
Met reportages in zorginstellingen laten de programmamakers verschillende technologische snufjes zien, die het voor zorgverleners allemaal net even wat makkelijker maken. Naast e-learning en beeldluistersystemen komen ook de health buddy en de douche-wc voorbij.

Kandidaten
De programmamakers zijn nog op zoek naar een aantal andere geschikte toepassingen voor de reportages. Belangstellende zorginstellingen kunnen zich voor deelname wenden tot DAZ, 035-6220336 of info@anderszorgen.nl.Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.