Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige van Het Jaar geniet van hoofdprijs

In april werd Peter Willemsen verkozen tot Verpleegkundige van het Jaar 2008. Hij kreeg op 5 september een luxe zesgangen diner bij hem thuis aangeboden, verzorgd door SEH-verpleegkundige en topkok Luc Van De Wouwer.
Verpleegkundige van Het Jaar geniet van hoofdprijs

Peter en zijn gasten hebben genoten van de traktaties van de kok. En waren vol bewondering voor Luc Van De Wouwer.
 

 
Smaakpapillen
‘De Vlaamse topkok kwam die middag omstreeks 15 uur bij ons aan, beladen met pannen, potten, glazen, borden, kisten vol wijn en verse groenten’, vertelt Peter Willemsen. Naast alle heerlijkheden genoot het gezelschap ook van de entertainer/onderwijzer Van De Wouwer. ‘Bij alle gerechten wist Luc precies te vertellen wat er voor ons op het bord lag en welke reactie dit op onze smaakpapillen had. Bovendien vertelde hij welke wijn hij bij ieder gerecht had gekozen.’
 

 
Spoed
‘Ik vind het onvoorstelbaar dat iemand die fulltime werkt als verpleegkundige op de spoed nog met zoveel enthousiasme kan koken’, zegt Peter. ‘Naast de boodschappen die hij de dag ervoor had gehaald, was hij vanaf 7 uur ’s ochtends in de weer geweest en uiteindelijk pas om half 4 ’s nachts thuis. Luc…je bent geweldig! Ik weet wel wie ik volgend jaar ga nomineren voor de Nursing Top 100.
 

 
Door: redactie Nursing | Leendert Douma
 
Lees ook:

 

 

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.