Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Atie Schipaanboord nieuwe directeur V&VN

Per 1 januari 2010 wordt Atie Schipaanboord de nieuwe directeur van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).

Zij volgt Marie-José Willemse op, die met pensioen gaat. In de afgelopen vijf jaar werkte Atie Schipaanboord (51) voor de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) als directeur Beleid en Innovatie.

Als directeur zal Atie Schipaanboord leiding geven aan het verenigingsbureau van V&VN, dat de landelijke beroepsvereniging ondersteunt in de verdere professionalisering van het vak van verpleegkundige en verzorgende en het positioneren van deze beroepsgroepen. Met haar jarenlange ervaring in de belangenbehartiging van patiënten en cliënten kan zij als geen ander de verbinding leggen tussen de kwaliteit van zorg en de rol van verpleegkundigen en verzorgenden daarin.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ron

    Ati,

    Veel succes en héééélllpppp onze beroepsgroep verder profileren!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.