Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Scholing over kinderpalliatieve zorg

Stichting PAL en het Integraal Kankercentrum Oost hebben een scholing over kinderpalliatieve zorg ontwikkeld.
Scholing over kinderpalliatieve zorg

De scholing gaat in het voorjaar van 2010 van start en is bedoeld om te voorzien in de behoefte aan specifieke kennis over verpleegkundige zorg en begeleiding van ernstig zieke kinderen. De cursus is ontwikkeld na raadpleging van vele betrokkenen in het veld: ouders, verpleegkundigen, artsen en beleidsmedewerkers.

Voor verpleegkundigen niveau 4 en 5
De doelgroep van de scholing bestaat uit (kinder)verpleegkundigen (niveau 4 en 5). De scholing wordt op vier dagen gegeven (waarvan 1 terugkommiddag) in Bunnik. De data zijn: 4 en 25 maart, 15 april en 20 mei. Meer informatie: www.palliatievezorg.nl of www.ikcnet.nl en via het telefoonnummer 030-6575898.

Op het Nursing Event 2009, 14 en 15 december, wordt ook aandacht besteed aan kinderpalliatieve zorg. Bezoek de workshops:

Door: redactie Nursing
palliatievezorg.nl

Redactie Nursing.nl

2 reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.