Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Spijker je kennis over palliatieve sedatie bij

Spijker je kennis over palliatieve sedatie bij met de webuitzending van Medisch Contact TV op 12 februari. Gratis en voor niets!
Spijker je kennis over palliatieve sedatie bij

In december werd al bekend dat verpleegkundigen te weinig kennis hebben over de werkwijze en hun verantwoordelijkheden rond palliatieve sedatie. Ook bleek dat de vorige richtlijn palliatieve sedatie onvoldoende werd nageleefd. In de herziene richtlijn van de KNMG over palliatieve sedatie is meer rekening gehouden met de taak van verpleegkundigen.

Uitzending
Op 12 februari 2009 kun je op Medisch Contact TV je kennis bijspijkeren via een internet uitzending, live vanuit de AKN Studio's in Hilversum. Als je nu het aanmeldingsformulier invult, krijg je voor 12 februari een mailtje met daarin een link naar de uitzending. Houd daarvoor je BIG code bij de hand!

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.